Skip to content

Așa cum te-am obișnuit în ultima perioadă, încercăm și facem tot posibilul pentru a-i ajuta pe clienții noștri să aibă parte de călătorii sigure și liniștite.

Astfel, am lansat un nou serviciu, Vola Trip Protect, care rezolvă problemele anulărilor sau modificărilor de orar cu care se confruntă clienții într-o călătorie cu avionul.

Ce este Vola Trip Protect?

Vola Trip Protect este un serviciu original Vola.ro care îți garantează continuarea călătoriei. Prin intermediul acestui serviciu, dacă zborul tău suferă anulări, întârzieri sau modificări de orar mai mari de 5 ore ce îți afectează itinerariul, îți plătim noi alte bilete cu orice companie aeriană.

Mai exact, scopul serviciului Vola Trip Protect este să te ajute să ajungi la destinația finală dorită.

 
De unde a apărut ideea acestui serviciu?

Vola.ro oferă prin intermediul site-ului posibilitatea de a căuta și de a achiziționa bilete de avion pentru zboruri directe, zboruri cu escală, zboruri combinate care includ două sau mai multe zboruri ale uneia sau ale mai multor companii aeriene, situație în care fiecare zbor este tratat ca un serviciu separat, cu număr de bilet separat, iar companiile aeriene nu cooperează în organizarea unui astfel de itinerariu și nu asigură celelalte conexiuni dacă anulează sau modifică itinerariul de zbor sau o parte din itinerariu.

Astfel, dacă ți-ai adăugat Vola Trip Protect eviți toate întreruperile din itinerariul tău și te poți bucura de o călătorie fără griji și de asistență prioritară din partea echipei Vola.ro, care-ți stă la dispoziție tot drumul.

 
Cum funcționează Vola Trip Protect?

Când achiziționezi un bilet de avion de pe Vola.ro este necesar să adaugi serviciul Trip Protect, iar în cazul în care zborul tău suferă anulări sau modificări de orar și nu mai reușești să pleci la ora sau ziua stabilită sau pierzi conexiunile pentru destinația finală, noi găsim alternative de zbor rapide și gratuite pentru tine, cu orice companie aeriană, ca tu să îți continui liniștit călătoria.

 
Cum adaugi Vola Trip Protect?
  • Intră pe Vola.ro și alege un zbor către destinația pe care ți-o dorești;
  • Adaugă serviciul Vola Trip Protect din pagina “Detalii pasageri” înainte de a finaliza rezervarea;
  • Alege și alte servicii utile călătoriei tale și apoi finalizează plata.
 
De ce să adaugi Vola Trip Protect la rezervarea ta?
  • Minimizezi riscul ca planurile tale să fie afectate și ai posibilitatea de a-ți continua călătoria;
  • Nu rămâi blocat în aeroport până se va opera următoarea cursă cu aceeași companie aeriană;
  • Eviți pierderea conexiunilor din itinerariul tău;
  • Nu vei fi nevoit să îți cumperi singur bilete de avion ca să ajungi la destinație;
  • Primești alternative rapide și gratuite pentru tine, cu orice companie aeriană;
  • Rămâi în contact cu consultanții Vola.ro pe durata călătoriei tale.

Citește mai multe aici.

Sperăm ca te-am convins să încerci acest serviciu care îți oferă siguranță și te scapă de stresul că nu ajungi la timp la destinație sau că vei pierde conexiunile cu alte companii aeriene.

Intră acum pe Vola.ro și rezervă un zbor fără griji oriunde în lume.

Daniel Truica
CEO