Vreau sa anulez. Ce trebuie sa fac?

Daca doresti sa anulezi un zbor dintr-o destinatie in care traficul aerian nu a fost restrictionat din motive legate de Coronavirus, se aplica aceleasi conditii de anulare de la momentul achizitionarii biletelor de avion. Pentru majoritatea biletelor low cost, biletele sunt nerambursabile.

Vom trata cu prioritate plecarile imediate, cazurile urgente si din urmatoarele 72 de ore. Pentru restul plecarilor, avem un timp de raspuns la email-uri de minimum 72 de ore.

Daca ai un zbor anulat din motive legate de Coronavirus (vezi aici situatia zborurilor anulate), procedura este urmatoarea:

  • Vola.ro face toate demersurile pentru a solicita companiei aeriene rambursarea biletelor emise
  • Dupa ce primim informatii despre optiunile de rambursare oferite de compania aeriana, te vom contacta pentru a iti prezenta optiunile de rambursare (acest proces dureaza mai mult in aceasta perioada, aproximativ 30 de zile)
Este important sa stii ca avem un numar foarte mari de anulari de procesat si solicitari de anulare din partea clientilor nostri, motiv pentru care raspundem cu intarziere la email-uri (minimum 72 de ore).
Iti multumim pentru rabdare si intelegere.