Care sunt destinatiile cu restrictii de calatorie impuse de Coronavirus?

In aceasta perioada, tot mai multe tari impun restrictii de calatorie severe, iar companiile au inceput sa anuleze zboruri catre si dinspre destinatiile din zonele cu transmitere comunitara de Coronavirus.

Gasesti mai jos o lista cu destinatiile afectate si cu restrictiile de calatorie aferente fiecareia. Informatiile se actualizeaza constant.

 

Vola.ro este permanent in legatura cu toate companiile aeriene, asa ca primim informatii actualizate despre situatia anularilor sau modificarilor de orar de zbor.
In cazul in care zborul tau sufera orice fel de modificari (anulare sau modificare orar de zbor) , procedura este urmatoarea:
  • Vei fi informat pe email ca zborul tau este anulat (prioritizam informarile in ordinea datei de plecare)
  • Vom face toate demersurile pentru a solicita companiei aeriene rambursarea biletelor emise
  • Dupa ce primim informatii despre optiunile de rambursare oferite de compania aeriana, te vom contacta pe email sau telefonic pentru a iti prezenta optiunile de rambursare (acest proces dureaza mai mult in aceasta perioada, aproximativ 30 de zile)
Este important sa stii ca avem un numar foarte mari de anulari de procesat si solicitari de anulare din partea clientilor nostri, motiv pentru care raspundem cu intarziere la email-uri (minimum 72 de ore).
Iti multumim pentru intelegere.