Skip to content
Actualizat in: 11/06/2024

Distribuie pe:

Călătoriile sunt mai mult decât simple destinații, sunt experiențe care ne aduc bucurie, relaxare și amintiri de neuitat. Inspirată de clasicul italian "Sarà perché ti amo" de Ricchi e Poveri, am lansat refrenul călătoriilor fericite prin intermediul campaniei Vola La La. Imnul verii de la Vola, sinonim cu bucuria și dolce far niente-ul italian, este soundtrack-ul perfect pentru călătoriile ce aduc fericire. Vara aceasta, celebrăm esența călătoriilor pline de bucurie și fără griji prin peisajele iconice ale Italiei și stilul de viață relaxat care definește verile mediteraneene.

Ca și tine, Vola.ro este fană declarată a Italiei. Credem că ți-ai dat seama chiar din refrenul călătoriilor fericite pe care-l cântăm zi și noapte, mai ales acum, vara. Iar dacă ți-am făcut chef de dans, avem o veste bună pentru tine. 

Acum poți asculta pe Spotify playlistul care te introduce în atmosfera de vacanță

Ca parte a acestei campanii de-a dreptul vibrante, pe contul Spotify Vola.ro, săptămânal vom crea pentru tine playlisturi de vacanță, bazate pe cele mai iubite melodii ale destinațiilor tale preferate. Fiecare playlist este conceput pentru a te transporta în inima țării respective, ca tu să simțiți ritmul și energia locului.

Prima oprire: La Bella Italia

Am început călătoria muzicală cu Italia, o țară renumită pentru peisajele sale pitorești, cultura bogată și, desigur, muzica sa captivantă. Imnul campaniei noastre de vară este "Sarà perché ti amo" de Ricchi e Poveri, o melodie care capturează perfect esența spiritului italian - bucuria de a trăi și iubirea pentru frumos.

Italia este o destinație de vis pentru mulți dintre noi, cu străduțele sale înguste, cafenelele romantice și coastele sale spectaculoase. Playlistul nostru italian este plin de melodii care evocă imaginea acelor zile de vară nesfârșite petrecute pe malul Mediteranei. De la clasicele cântece de dragoste până la hituri moderne, fiecare piesă a fost aleasă pentru a te ajuta să îți imaginați că ești deja acolo, bucurându-te de dolce vita.

Fie că ești acasă, la birou sau în drum spre destinația ta de vacanță, aceste melodii îți vor aduce un strop de fericire și relaxare.

Rămâi cu noi pentru mai multe destinații muzicale

Nu uita să revii în fiecare săptămână pentru a descoperi noi playlisturi dedicate altor țări fascinante. Fiecare playlist îți va oferi o nouă aventură muzicală, ajutându-te să explorezi lumea prin sunete și ritmuri.

Haide să ne bucurăm împreună de vara aceasta cu Vola La La și să lăsăm muzica să ne inspire să visăm, să explorăm și să trăim fiecare moment la maximum.