Skip to content

Cu “Vola Flex” îți anulezi în mod voluntar călătoria din absolut ORICE MOTIV și primești banii înapoi rapid.

Evenimentele neprevăzute pot aparea oricând, nu doar în pandemie, iar viața e plină de surprize. Uneori, călătoria dorită și planificată în avans nu mai poate avea loc dintr-o multitudine de evenimente.

Cum în majoritatea cazurilor dacă anulezi voluntar o călătoriei pierzi toți banii pe care i-ai achitat, ne-am gândit că un astfel de serviciu adăugat rezervării tale îți va fi de mare ajutor, când apar evenimente neprevăzute sau pur si simplu nu mai vrei să călătorești.

Mai mult decât atât, ne-am dorit ca procesul să fie unul simplu și ușor, așa că nu vom solicita motivul anulării sau alte detalii. Nu ești nevoit să prezinți documente justificative, acte sau alte dovezi: îți oferim banii înapoi fără întrebări.

 

Ce este mai exact “Vola Flex”?

“Vola Flex” este un produs de travel fintech – adică o protecție financiară aplicabilă serviciilor turistice. E un serviciu original, unic lansat exclusiv de Vola.ro care îți permite să anulezi în mod voluntar rezervarea din orice motiv cu până la 48 de ore înainte de primul zbor din itinerariu și să primești o rambursare a călătoriei în termen de maximum 3 zile lucrătoare.

Este un serviciu adițional și contra cost, prețul variază dinamic în funcție de rezervare, și poate fi adăugat doar online odată cu achiziționarea oricărui bilet de avion de pe Vola.ro.

Ceea ce trebuie să mai știi și sigur te va încânta, “Vola Flex” se aplică și pentru celelalte servicii adiționale achiziționate odată cu biletul de avion: bagaje, locuri în aeronavă, check-in automat, Fast Refund.

 
De unde a apărut ideea acestui serviciu?

“Vola Flex”, ca și majoritatea serviciilor și produselor noastre, a apărut în urma solicitărilor trimise de către clienții noștri care doreau să își anuleze călătoria în mod voluntar din diferite motive și nu exista această posibilitate de a-și recupera banii în urma acestei anulări.

Companiile aeriene nu acceptă anularea voluntară ca motiv eligibil pentru rambursare precum cazurile medicale și eram în imposibilitatea de a ne ajuta clienții să își recupereze banii atunci când nu își mai puteau onora călătoria – biletele de avion sunt, în general, complet nerambursabile.

Astfel, ne-am decis să lansăm serviciul “Vola Flex” și să schimbăm lucrurile pentru clienții noștri, să oferim în premieră rambursare pentru anulări voluntare fără birocrație.

 
Cum funcționează serviciul “Vola Flex”?

Simplu: dacă decizi să nu mai călătorești și ți-ai achiziționat serviciul “Vola Flex”, poți solicita anularea și rambursarea rezervării, iar noi îți transferăm banii cash și imediat în contul bancar, fără alte întrebări.

Pentru a anula rezervarea este necesar ca solicitarea să fie făcută de primul pasager:

  • Se dă click pe butonul "Anulare" din interiorul e-mailului de confirmare a biletului Vola cu cel puțin 48 de ore înainte de plecarea primului zbor sau
  • Se confirmă anularea Rezervării în interiorul formularului online furnizat în e-mailul.

Vei primi 80% din contravaloarea rezervării și trebuie să ții cont că anularea voluntară se referă la toți pasagerii și la toate segmentele de zbor menționate în acea rezervare.

Sunt câteva excepții când serviciul “Vola Flex” nu poate fi aplicat, însă tot spre ajutorul tău, în cazul în care zborul sau o parte din itinerariu este anulat sau modificat de compania aeriană. În aceste situații, poți recupera 100% din costul biletelor de avion, astfel:

  • Primești banii înapoi pentru biletul anulat, după ce primim rambursarea de la compania aeriană.
  • Dacă ai achiziționat serviciul Fast Refund – îți vom rambursa contravaloarea biletului de avion chiar a doua zi lucrătoare.
 
De ce să adaugi “Vola Flex” la rezervarea ta?
  • Poți să îți anulezi rezervarea din ABSOLUT ORICE MOTIV;
  • Îți rambursăm cash 80% din valoarea rezervării;
  • Îți rambursăm banii rapid în contul bancar;
  • Nu îți punem întrebări și nu ești nevoit să ne prezinți documente justificative;
  • Poți anula oricând rezervarea cu până la 48 de ore înainte de primul zbor.

Te invităm să citești mai multe detalii despre noul nostru serviciu aici. Sperăm astfel să scapi de orice grijă că poți pierde banii în caz că nu mai poți călători.

Intră acum pe Vola.ro și rezervă un zbor oriunde în lume, dar adaugă-i și serviciul “Vola Flex”.

 

Daniel Truica

CEO