Thailanda: Restrictii de calatorie

Toate persoanele care se intorc in Romania din Thailanda vor intra in auto-izolare la domiciliu timp de 14 zile, chiar daca sunt asimptomatice.

Pasagerii nu au voie sa tranziteze sau sa intre in Thailanda.

– Acest lucru nu se aplica cetatenilor Thailandei.
– Acest lucru nu se aplica echipajului aerian cu orar preexistent.
– Acest lucru nu se aplica diplomatilor si membrilor familiei lor.
– Acest lucru nu se aplica pasagerilor cu permis de munca.
– Acest lucru nu se aplica pasagerilor cu aviz de la prim-ministru sau persoane aflate in Ministerul Starii de Urgenta.

2. Pasagerii trebuie sa detina certificatul de sanatate „adecvat zborului” pentru a tranzita Thailanda. Durata de tranzit nu trebuie sa depaseasca 24 de ore.

3. Cetatenii din Thailanda si cei care pot intra in Thailanda trebuie sa aiba o scrisoare de la Ambasada cu certificatul de sanatate „adecvat zborului”.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi masuri luate de state in contextul raspandirii infectiei cu coronavirus, iti recomandam sa consulti cu regularitate website-ul Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Vola.ro este permanent in legatura cu toate companiile aeriene, asa ca primim informatii actualizate despre situatia anularilor sau modificarilor de orar de zbor.
In cazul in care zborul tau sufera orice fel de modificari (anulare sau modificare orar de zbor) , procedura este urmatoarea:
  • Vei fi informat pe email ca zborul tau este anulat (prioritizam informarile in ordinea datei de plecare)
  • Vom face toate demersurile pentru a solicita companiei aeriene rambursarea biletelor emise
  • Dupa ce primim informatii despre optiunile de rambursare oferite de compania aeriana, te vom contacta pe email sau telefonic pentru a iti prezenta optiunile de rambursare (acest proces dureaza mai mult in aceasta perioada, aproximativ 30 de zile).

Vezi aici lista cu zborurile anulate in acest moment.

Este important sa stii ca avem un numar foarte mari de anulari de procesat si solicitari de anulare din partea clientilor nostri, motiv pentru care raspundem cu intarziere la email-uri.
Iti multumim pentru intelegere.