Taiwan: Restrictii de calatorie

Toate persoanele care se intorc in Romania din Taiwan vor intra in auto-izolare la domiciliu timp de 14 zile, chiar daca sunt asimptomatice.

Incepand cu 19 Martie 2020, pasagerii nu au voie sa tranziteze sau sa intre in Taiwan. Masura nu se aplica:

– Pasagerilor cu un pasaport eliberat de Taiwan (pe coperta: Republica China Taiwan).
– Pasagerilor cu certificat de domiciliat in Taiwan.
– Personalului aflat in calatorii de afaceri diplomatice sau oficiale.
– Pasagerilor care pot dovedi ca indeplinesc obligatii comerciale si contractuale sau pasagerilor care necesita permisiune speciala.
– Pasagerilor cu viza ce are „PERMIS DE INTRARE SPECIAL PENTRU EPIDEMIA DE COVID-19”, mentionat in observatii.

Pasagerii autorizati sa intre in Taiwan vor intra in auto-izolare la domiciliu timp de 14 zile, chiar daca sunt asimptomatici.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi masuri luate de state in contextul raspandirii infectiei cu coronavirus, iti recomandam sa consulti cu regularitate website-ul Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Vola.ro este permanent in legatura cu toate companiile aeriene, asa ca primim informatii actualizate despre situatia anularilor sau modificarilor de orar de zbor.
In cazul in care zborul tau sufera orice fel de modificari (anulare sau modificare orar de zbor) , procedura este urmatoarea:
  • Vei fi informat pe email ca zborul tau este anulat (prioritizam informarile in ordinea datei de plecare)
  • Vom face toate demersurile pentru a solicita companiei aeriene rambursarea biletelor emise
  • Dupa ce primim informatii despre optiunile de rambursare oferite de compania aeriana, te vom contacta pe email sau telefonic pentru a iti prezenta optiunile de rambursare (acest proces dureaza mai mult in aceasta perioada, aproximativ 30 de zile).

Vezi aici lista cu zborurile anulate in acest moment.

Este important sa stii ca avem un numar foarte mari de anulari de procesat si solicitari de anulare din partea clientilor nostri, motiv pentru care raspundem cu intarziere la email-uri (aproximativ 72 de ore).
Iti multumim pentru intelegere.