Singapore: Restrictii de calatorie

Toate persoanele care se intorc in Romania din Singapore vor intra in auto-izolare la domiciliu timp de 14 zile, chiar daca sunt asimptomatice.

Incepand cu data de 23 Martie 2020, ora 23:59, pasagerii nu au voie sa tranziteze sau sa intre in Singapore. Masura nu se aplica persoanelor care detin pasaport eliberat de Singapore, persoanelor care au domiciliu in Singapore si persoanelor care au permis de sedere pe termen lung. Totusi, acestia vor fi nevoiti sa stea in autoizolare timp de 14 zile la sosirea in Singapore.

Vola.ro este permanent in legatura cu toate companiile aeriene, asa ca primim informatii actualizate despre situatia anularilor sau modificarilor de orar de zbor.
In cazul in care zborul tau sufera orice fel de modificari (anulare sau modificare orar de zbor) , procedura este urmatoarea:
  • Vei fi informat pe email ca zborul tau este anulat (prioritizam informarile in ordinea datei de plecare)
  • Vom face toate demersurile pentru a solicita companiei aeriene rambursarea biletelor emise
  • Dupa ce primim informatii despre optiunile de rambursare oferite de compania aeriana, te vom contacta pe email sau telefonic pentru a iti prezenta optiunile de rambursare (acest proces dureaza mai mult in aceasta perioada, aproximativ 30 de zile).
Este important sa stii ca avem un numar foarte mari de anulari de procesat si solicitari de anulare din partea clientilor nostri, motiv pentru care raspundem cu intarziere la email-uri (aproximativ 72 de ore).
Iti multumim pentru intelegere.
Articolul precedentGrecia: Restrictii de calatorie
Articolul următorharta