Ryanair: Restrictii impuse de Coronavirus si zboruri anulate

Iordania

Din cauza impactului Coronavirus, guvernul iordanian a decis sa interzica accesul strainilor care zboara din Italia, pe teritoriul tarii. Masura este in vigoare pana la data de 21 mai 2020. Ryanair a suspendat o serie de zboruri pe ruta Italia – Iordania/Iordania – Italia. Vola.ro va anunta toti clientii afectati de aceste anulari si le va prezenta optiunile: schimbarea gratuita a datelor de calatorie sau rambursarea.

Israel

Din cauza impactului Coronavirus, guvernul israelian a decis sa interzica toate zborurile catre/dinspre Italia, pana pe 30 mai 2020. Ryanair a suspendat o serie de zboruri pe ruta Italia – Israel. Vola.ro va anunta toti clientii cu zboruri Ryanair anulate si le va prezenta optiunile: schimbarea gratuita a datelor de calatorie sau rambursarea.

Guvernul israelian a impus restrictii tuturor persoanelor din Austria, Germania, Spania, Franta, Elvetia, Lituania, Polonia, Letonia, Bulgaria, Belgia, Cipru, Grecia, Ungaria, Romania, Republica Ceha si Slovacia, pana la o notificare ulterioara. 

Daca intentionati sa calatoriti din oricare dintre tarile enumerate anterior catre Israel, vi se va permite sa intrati in tara doar daca aveti cetatenie israeliana, detineti un pasaport israelian sau puteti dovedi politiei de frontiera israeliene ca aveti un numar de telefon de Israel si o adresa unde va puteti autoizola pentru o perioada de 14 zile.

Persoanele care aleg sa vina in Israel si planuiesc sa stea mai putin de 14 zile, ar putea sta in carantina pentru 14 zile. Daca nu se supun acestei decizii, li se va refuza intrarea in tara si vor fi nevoiti sa se intoarca in tara de origine pe propria cheltuiala. 

In plus, autoritatile israeliene refuza intrarea pe teritoriu israelian a persoanelor care, in ultimele doua saptamani, au vizitat Italia, Iran, Coreea de Sud sau China. Acestea trebuie sa tina cont de istoricul lor de calatorie, altfel li se va refuza intrarea in tara si vor fi nevoite sa se intoarca in tara de origine  pe propria cheltuiala. 

ITALIA – ISRAEL: Zborurile pe rutele:

– Milano (Bergamo) – Tel Aviv

– Bologna (Bologna) – Tel Aviv

– Roma (Fiumicino) – Tel Aviv

– Milano (Bergamo) – Eilat Ramon 

vor fi operabile pana la 11 martie 2020, pentru a permite repatrierea tuturor pasagerilor non-israelieni. Zborurile pe rutele mentionate anterior vor fi anulate din 12 martie 2020 pana pe 8 aprilie 2020 (inclusiv).

GERMANIA si FRANTA – ISRAEL: Zborurile pe rutele:

– Berlin (Schönefeld) – Tel Aviv

– Berlin (Schönefeld) – Eilat (Ramon)

– Berlin (Tegel) – Tel Aviv

– Nuremberg – Tel Aviv

– Memmingen – Tel Aviv

– Karlsruhe Baden-Baden – Tel Aviv

– Marsilia – Tel Aviv 

vor fi operabile pana la 15 martie 2020. Acestea se vor anula in perioada 16 martie 2020 – 8 aprilie 2020.

Georgia

Din cauza impactului Coronavirus, guvernul georgian a suspendat toate zborurile Ryanair catre si dinspre Georgia, pana la o notificare ulterioara. Vola.ro va anunta toti clientii cu zboruri Ryanair anulate si le va prezenta optiunile: schimbarea gratuita a datelor de calatorie sau rambursarea.

Muntenegru

Zborurile Ryanair din Podgorica catre Bologna (Italia) sunt anulate in perioada 29 februarie – 5 aprilie, inclusiv. Incepand cu 10 martie, guvernul muntenegrean a suspendat toate zborurile pe ruta Spania – Muntenegru. Prin urmare, Ryanair a anulat toate zborurile Spania – Muntenegru, pana la o notificare ulterioara. Vola.ro va anunta toti clientii cu zboruri Ryanair anulate si le va prezenta optiunile: schimbarea gratuita a datelor de calatorie sau rambursarea.

Republica Ceha

Din cauza impactului Coronavirus, guvernul Republicii Cehe a suspendat zborurile din regiunile Emilia Romagna, Lombardia, Piemonte si Veneto (Italia) catre Cehia, in perioada 05 Martie 2020 – 18 Martie 2020. Ryanair a suspendat o serie de zboruri pe ruta Italia – Republica Ceha. Vola.ro va anunta toti clientii cu zboruri Ryanair anulate si le va prezenta optiunile: schimbarea gratuita a datelor de calatorie sau rambursarea.

Slovacia

Din cauza impactului Coronavirus, guvernul slovac a decis sa interzica toate zborurile catre/dinspre Italia, in perioada 09 Martie 2020 – 22 Martie 2020. Ryanair a suspendat o serie de zboruri pe ruta Italia – Slovacia. Vola.ro va anunta toti clientii cu zboruri Ryanair anulate si le va prezenta optiunile: schimbarea gratuita a datelor de calatorie sau rambursarea.

Ungaria

Din cauza impactului Coronavirus, guvernul ungar a decis sa interzica toate zborurile catre/dinspre nordul Italiei, in perioada 09 Martie 2020 – 29 Martie 2020. Ryanair a suspendat o serie de zboruri pe ruta Italia – Ungaria. Vola.ro va anunta toti clientii cu zboruri Ryanair anulate si le va prezenta optiunile: schimbarea gratuita a datelor de calatorie sau rambursarea.

Romania

Din cauza impactului Coronavirus, autoritatile de stat din Romania au decis sa interzica toate zborurile catre/dinspre Italia in perioada 09 Martie 2020 – 31 Martie 2020. Ryanair a suspendat o serie de zboruri pe ruta Italia – Romania. Vola.ro va anunta toti clientii cu zboruri Ryanair anulate si le va prezenta optiunile: schimbarea gratuita a datelor de calatorie sau rambursarea.

Malta

Din cauza impactului Coronavirus, guvernul maltez a decis sa interzica toate zborurile catre/dinspre Italia in perioada 09 Martie 2020 – 09 Iunie 2020. Ryanair a suspendat o serie de zboruri pe ruta Italia – Malta. Vola.ro va anunta toti clientii cu zboruri Ryanair anulate si le va prezenta optiunile: schimbarea gratuita a datelor de calatorie sau rambursarea.

Grecia

Din cauza impactului Coronavirus, guvernul grec a decis sa interzica toate zborurile catre/dinspre nordul Italiei in perioada 09 Martie 2020 – 23 Martie 2020. Ryanair a suspendat o serie de zboruri pe ruta Italia – Grecia. Vola.ro va anunta toti clientii cu zboruri Ryanair anulate si le va prezenta optiunile: schimbarea gratuita a datelor de calatorie sau rambursarea.

Austria

Din cauza impactului Coronavirus, ministrului sanatatii austriac a decis sa interzica toate zborurile catre/dinspre nordul Italiei, pana la o notificare ulterioara. Ryanair a suspendat o serie de zboruri pe ruta Italia – Austria. Vola.ro va anunta toti clientii cu zboruri Ryanair anulate si le va prezenta optiunile: schimbarea gratuita a datelor de calatorie sau rambursarea.

Spania

Din cauza impactului Coronavirus, guvernul spaniol a decis sa interzica toate zborurile catre/dinspre Italia, in perioada 11 martie 2020 – 25 martie 2020. Ryanair a suspendat o serie de zboruri pe ruta Italia – Spania. Vola.ro va anunta toti clientii cu zboruri Ryanair anulate si le va prezenta optiunile: schimbarea gratuita a datelor de calatorie sau rambursarea.

Maroc

Din cauza impactului Coronavirus, guvernul marocan a decis sa interzica toate zborurile catre/dinspre Italia, in perioada 10 martie 2020 – 24 martie 2020. Ryanair a suspendat o serie de zboruri pe ruta Italia – Maroc. Vola.ro va anunta toti clientii cu zboruri Ryanair anulate si le va prezenta optiunile: schimbarea gratuita a datelor de calatorie sau rambursarea.

Portugalia

Din cauza impactului Coronavirus, guvernul portughez a decis sa interzica toate zborurile catre/dinspre Italia, in perioada 10 martie 2020 – 23 martie 2020. Ryanair a suspendat o serie de zboruri pe ruta Italia – Portugalia. Vola.ro va anunta toti clientii cu zboruri Ryanair anulate si le va prezenta optiunile: schimbarea gratuita a datelor de calatorie sau rambursarea.

Danemarca

Din cauza impactului Coronavirus, guvernul danez a decis sa interzica toate zborurile catre/dinspre nordul Italiei, incepand cu 11 martie, pana la o notificare ulterioara. Ryanair a suspendat o serie de zboruri pe ruta Italia – Danemarca. Vola.ro va anunta toti clientii cu zboruri Ryanair anulate si le va prezenta optiunile: schimbarea gratuita a datelor de calatorie sau rambursarea.