Skip to content
Actualizat in: 27/06/2024

Distribuie pe:

După ce ne-am lăsat fermecați de Italia și Grecia, este timpul să ne continuăm aventura muzicală cu o altă destinație captivantă: Spania. Campania noastră de vară "Vola La La – Refrenul călătoriilor fericite", inspirată de melodia emblematică "Sarà perché ti amo" de Ricchi e Poveri, continuă să celebreze esența călătoriilor pline de bucurie și fără griji prin peisajele spectaculoase ale Mediteranei.

Ritmul verii se simte mai bine pe Spotify

Ca parte a acestei campanii vibrante, am creat un cont de Spotify dedicat, unde vom crea săptămânal playlisturi de vacanță bazate pe muzica din diferite țări. Fiecare playlist este conceput pentru a vă transporta în inima destinației respective, permițându-vă să simțiți ritmul și energia locului.

Ritmuri latino în Spotify

Spania este o țară renumită pentru cultura sa vibrantă, plajele sale însorite și muzica sa energică. De la flamenco-ul pasional până la ritmurile moderne de pop latin, muzica spaniolă este un adevărat festin pentru simțuri. Playlistul nostru dedicat Spaniei include o selecție diversificată de melodii care capturează spiritul cald și vesel al acestei țări minunate.

Nu uita să revii în fiecare săptămână pentru a descoperi noi playlisturi dedicate altor țări fascinante. Fiecare playlist îți va oferi o nouă aventură muzicală, ajutându-te să explorezi lumea prin sunete și ritmuri.

Haide să ne bucurăm împreună de vara aceasta cu Vola La La și să lăsăm muzica să ne inspire să visăm, să explorăm și să trăim fiecare moment la maximum.