Republica Moldova: Restrictii de calatorie

Strainii nu au voie sa intre in Republica Moldova. Aceasta masura nu se aplica cetatenilor Republicii Moldova si celor care au domiciliul in Republica Moldova.

Transportul aerian: Moldova a suspendat din 14 martie 2020 toate zborurile catre destinatiile europene, timp de doua saptamani, pentru ajuta la stoparea raspandirii Coronavirusului.

Conditii de intrare in tara: CAA a emis o directiva operationala privind stabilirea restrictiilor de circulatie cu statele afectate de infectia cu noul Coronavirus.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi masuri luate de state in contextul raspandirii infectiei cu coronavirus, iti recomandam sa consulti cu regularitate website-ul Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Vola.ro este permanent in legatura cu toate companiile aeriene, asa ca primim informatii actualizate despre situatia anularilor sau modificarilor de orar de zbor.
In cazul in care zborul tau sufera orice fel de modificari (anulare sau modificare orar de zbor) , procedura este urmatoarea:
  • Vei fi informat pe email ca zborul tau este anulat (prioritizam informarile in ordinea datei de plecare)
  • Vom face toate demersurile pentru a solicita companiei aeriene rambursarea biletelor emise
  • Dupa ce primim informatii despre optiunile de rambursare oferite de compania aeriana, te vom contacta pe email sau telefonic pentru a iti prezenta optiunile de rambursare (acest proces dureaza mai mult in aceasta perioada, aproximativ 30 de zile).

Vezi aici lista cu zborurile anulate in acest moment.

Este important sa stii ca avem un numar foarte mari de anulari de procesat si solicitari de anulare din partea clientilor nostri, motiv pentru care raspundem cu intarziere la email-uri.
Iti multumim pentru intelegere.