Qatar: Restrictii de calatorie

Toate persoanele care se intorc in Romania din Qatar vor intra in auto-izolare la domiciliu timp de 14 zile, chiar daca sunt asimptomatice.

Incepand cu data de 18 martie, pentru o perioada de 14 zile, Qatar interzice intrarea tuturor strainilor in tara.

In aceasta perioada, toate zborurile internationale din si dinspre Doha vor fi anulate. Exceptie fac zborurile de tip cargo si zborurile de tranzit.

Qatar Airways anunta ca pasagerii care au conexiuni de zbor spre alte destinatii vor continua sa foloseasca aeroportul Hamad International din Doha.

Vola.ro este permanent in legatura cu toate companiile aeriene, asa ca primim informatii actualizate despre situatia anularilor sau modificarilor de orar de zbor.
In cazul in care zborul tau sufera orice fel de modificari (anulare sau modificare orar de zbor) , procedura este urmatoarea:
  • Vei fi informat pe email ca zborul tau este anulat (prioritizam informarile in ordinea datei de plecare)
  • Vom face toate demersurile pentru a solicita companiei aeriene rambursarea biletelor emise
  • Dupa ce primim informatii despre optiunile de rambursare oferite de compania aeriana, te vom contacta pe email sau telefonic pentru a iti prezenta optiunile de rambursare (acest proces dureaza mai mult in aceasta perioada, aproximativ 30 de zile).

Vezi aici lista cu zborurile anulate in acest moment.

Este important sa stii ca avem un numar foarte mari de anulari de procesat si solicitari de anulare din partea clientilor nostri, motiv pentru care raspundem cu intarziere la email-uri.
Iti multumim pentru intelegere.