Skip to content
Actualizat in: 10/07/2024

Distribuie pe:

Campania noastr─â de var─â "Vola La La - Refrenul c─âl─âtoriilor fericite", inspirat─â de melodia emblematic─â "Sar├á perch├ę ti amo" de Ricchi e Poveri, continu─â s─â celebreze esen╚Ťa c─âl─âtoriilor pline de bucurie ╚Öi f─âr─â griji prin peisajele spectaculoase ale Mediteranei. Dup─â ce ne-am l─âsat fermeca╚Ťi de Italia, Grecia, Spania ╚Öi Portugalia, este timpul s─â ne continu─âm aventura muzical─â cu o alt─â destina╚Ťie captivant─â - Turcia.┬á

 
Vibrează pe ritmuri turcești

Ca parte a acestei campanii vibrante, am creat un cont de Spotify dedicat, unde vom crea s─âpt─âm├ónal playlisturi de vacan╚Ť─â bazate pe muzica din diferite ╚Ť─âri. Fiecare playlist este conceput pentru a v─â transporta ├«n inima destina╚Ťiei respective, permi╚Ť├óndu-v─â s─â sim╚Ťi╚Ťi ritmul ╚Öi energia locului.

 
Un kiss kiss muzical de la Tarkan și nu numai

Turcia este o ╚Ťar─â renumit─â pentru peisajele sale impresionante, ora╚Öele sale pline de via╚Ť─â ╚Öi muzica sa divers─â. De la melodiile tradi╚Ťionale de halk m├╝zi─či p├ón─â la sunetele contemporane ale muzicii pop turce╚Öti, aceast─â ╚Ťar─â ofer─â o experien╚Ť─â muzical─â vibrant─â ╚Öi captivant─â. Playlistul nostru dedicat Turciei include o selec╚Ťie variat─â de melodii care captureaz─â spiritul cald ╚Öi primitor al acestei ╚Ť─âri minunate.┬á

Turcia este o destina╚Ťie de vis pentru mul╚Ťi dintre noi, cu plajele sale spectaculoase, ora╚Öele sale istorice ╚Öi cultura sa bogat─â. Playlistul nostru turcesc este plin de melodii care evoc─â imaginea acelor zile de var─â petrecute explor├ónd bazarurile aglomerate ale Istanbulului sau relax├óndu-v─â pe coasta ├«nsorit─â a M─ârii Egee. De la melodiile tradi╚Ťionale de ba─člama p├ón─â la hiturile moderne de la arti╚Öti precum Tarkan ╚Öi Sezen Aksu, fiecare pies─â a fost aleas─â pentru a v─â ajuta s─â v─â imagina╚Ťi c─â sunte╚Ťi deja acolo, bucur├óndu-v─â de atmosfera unic─â a Turcia.

Nu uita s─â revii ├«n fiecare s─âpt─âm├ón─â pentru a descoperi noi playlisturi dedicate altor ╚Ť─âri fascinante. Fiecare playlist ├«╚Ťi va oferi o nou─â aventur─â muzical─â, ajut├óndu-te s─â explorezi lumea prin sunete ╚Öi ritmuri.

Haide să ne bucurăm împreună de vara aceasta cu Vola La La și să lăsăm muzica să ne inspire să visăm, să explorăm și să trăim fiecare moment la maximum.