Skip to content

După ce ne-am lăsat fermecați de Italia, Grecia și Spania, este timpul să ne continuăm aventura muzicală cu o altă destinație captivantă - Portugalia. Campania noastră de vară "Vola La La - Refrenul călătoriilor", inspirată de melodia emblematică "Sarà perché ti amo" de Ricchi e Poveri, continuă să celebreze esența călătoriilor pline de bucurie și fără griji prin peisajele spectaculoase ale Mediteranei.

Ritmul verii se simte mai bine pe Spotify

Ca parte a acestei campanii vibrante, am creat un cont de Spotify dedicat, unde vom crea săptămânal playlisturi de vacanță bazate pe muzica din diferite țări. Fiecare playlist este conceput pentru a vă transporta în inima destinației respective, permițându-vă să simțiți ritmul și energia locului.

Fado, Cristiano Ronaldo și vino verde

Portugalia este o țară renumită pentru peisajele sale pitorești, orașele sale pline de farmec și muzica sa emoționantă. De la melancolia profundă a fado-ului până la ritmurile vibrante ale muzicii moderne portugheze, această țară oferă o experiență muzicală unică și captivantă. Playlistul nostru dedicat Portugaliei include o selecție variată de melodii care capturează spiritul cald și primitor al acestei țări minunate. 

Portugalia este o destinație de vis pentru mulți dintre noi, cu peisajele sale de coastă uimitoare, orașele sale istorice și cultura sa bogată. Playlistul nostru portughez este plin de melodii care evocă imaginea acelor zile de vară petrecute explorând străzile înguste ale Lisabonei sau relaxându-vă pe plajele însorite din Algarve. De la fado-ul tradițional interpretat de artiști precum Amália Rodrigues până la sunetele moderne de la Mariza și Ana Moura, fiecare piesă a fost aleasă pentru a vă ajuta să vă imaginați că sunteți deja acolo, bucurându-vă de atmosfera unică a Portugaliei.

Nu uita să revii în fiecare săptămână pentru a descoperi noi playlisturi dedicate altor țări fascinante. Fiecare playlist îți va oferi o nouă aventură muzicală, ajutându-te să explorezi lumea prin sunete și ritmuri.

Haide să ne bucurăm împreună de vara aceasta cu Vola La La și să lăsăm muzica să ne inspire să visăm, să explorăm și să trăim fiecare moment la maximum.