Iran: Restrictii de calatorie

Persoanele care se intorc in Romania din Iran vor intra in carantina institutionalizata timp de 14 zile, chiar daca sunt asimptomatice.

Cetatenii chinezi cu pasaport normal, persoanele cu pasaport de Hong Kong si persoanele cu pasaport de Macao nu mai sunt scutite de viza la intrarea in Iran. Cu toate acestea, ei pot obtine o viza la sosire.

Acestora li se va efectua un control medical la sosirea in Iran, in urma caruia li se va elibera un certificat.

Pe baza restrictiei de calatorie emisa de guvernul Emiratelor Arabe Unite, cetatenii Emiratelor Arabe Unite nu au voie sa calatoreasca in Iran.

Vola.ro este permanent in legatura cu toate companiile aeriene, asa ca primim informatii actualizate despre situatia anularilor sau modificarilor de orar de zbor.
In cazul in care zborul tau sufera orice fel de modificari (anulare sau modificare orar de zbor) , procedura este urmatoarea:
  • Vei fi informat pe email ca zborul tau este anulat (prioritizam informarile in ordinea datei de plecare)
  • Vom face toate demersurile pentru a solicita companiei aeriene rambursarea biletelor emise
  • Dupa ce primim informatii despre optiunile de rambursare oferite de compania aeriana, te vom contacta pe email sau telefonic pentru a iti prezenta optiunile de rambursare (acest proces dureaza mai mult in aceasta perioada, aproximativ 30 de zile)
Este important sa stii ca avem un numar foarte mari de anulari de procesat si solicitari de anulare din partea clientilor nostri, motiv pentru care raspundem cu intarziere la email-uri.
Iti multumim pentru intelegere.