Indonezia: restrictii de calatorie

Toate persoanele care se intorc in Romania din Indonezia vor intra in auto-izolare la domiciliu timp de 14 zile, chiar daca sunt asimptomatice.

1. Toate scutirile de viză și viza la sosirea pasagerilor străini sunt suspendate până la 20 aprilie 2020.

2. Pasagerii și echipajul aerian care au fost în Franța, Germania, Iran, Italia, Spania, Elveția, Regatul Unit sau Orașul Vaticanului (Sfântul Scaun) în ultimele 14 zile nu au voie să tranziteze sau să intre în Indonezia.
Acest lucru nu se aplică cetățenilor Indoneziei.

3. Pasagerii cu permis de ședere permanentă (KITAP) sau permis de ședere temporară (KITAS) sunt autorizați să intre numai în Indonezia, dacă au o certificare sanitară valabilă eliberată de autoritățile locale de sănătate în limba engleză, care afirmă că sunt apți să călătorească și să nu aibă boli respiratorii. . Certificarea trebuie să fi fost eliberată cu cel mult 7 zile înainte de plecare.

4. Pasagerii și echipajul aerian care au fost în China (Republica Populară) sau în provincia Daegu și Gyeongsangbuk-do din Coreea (Republica) în ultimele 14 zile nu au voie să tranziteze sau să intre în Indonezia.
– Acest lucru nu se aplică resortisanților Indoneziei.
– Acest lucru nu se aplică rezidenților din Indonezia.
– Acest lucru nu se aplică următorilor pasageri:

a. pasagerii cu viză eliberată de Ambasada Indoneziei; sau
b. pasageri cu un card de rezidență permanentă indonezian; sau
c. pasagerii cu cardul de călătorie de afaceri APEC (ABTC) provenind din China (Republica Populară) dacă pot prezenta un certificat de sănătate valabil gratuit de la Covid-19 de la autoritățile locale de sănătate. Certificatul de sănătate trebuie să fie în engleză; sau
d. pasagerii cu permis de rezidență diplomatic și permis de ședere oficial din China (Republica Populară), Italia, Iran și Coreea (Republica), dacă pot prezenta un certificat de sănătate valabil liber de la Covid-19 de la autoritățile locale de sănătate. Certificatul de sănătate trebuie să fie în engleză; sau
e. pasagerii cu permisul de rezidență diplomatic expirat și permisul de ședere oficial din China (Republica Populară), Italia, Iran și Coreea (Rep.) dacă pot afișa carte de identitate diplomatică valabilă sau card de identitate valabil ca angajat al reprezentantului străin care lucrează în Indonezia, care eliberează de Ministerul Afacerilor Externe al Indoneziei. De asemenea, trebuie să aibă un certificat de sănătate valabil, liber de la Covid-19 de la autoritățile locale de sănătate. Certificatul de sănătate trebuie să fie în engleză.

Vola.ro este permanent in legatura cu toate companiile aeriene, asa ca primim informatii actualizate despre situatia anularilor sau modificarilor de orar de zbor.
In cazul in care zborul tau sufera orice fel de modificari (anulare sau modificare orar de zbor) , procedura este urmatoarea:
  • Vei fi informat pe email ca zborul tau este anulat (prioritizam informarile in ordinea datei de plecare)
  • Vom face toate demersurile pentru a solicita companiei aeriene rambursarea biletelor emise
  • Dupa ce primim informatii despre optiunile de rambursare oferite de compania aeriana, te vom contacta pe email sau telefonic pentru a iti prezenta optiunile de rambursare (acest proces dureaza mai mult in aceasta perioada, aproximativ 30 de zile).

Vezi aici lista cu zborurile anulate in acest moment.

Este important sa stii ca avem un numar foarte mari de anulari de procesat si solicitari de anulare din partea clientilor nostri, motiv pentru care raspundem cu intarziere la email-uri.
Iti multumim pentru intelegere.