Grecia: Restrictii de calatorie

Toate persoanele care se intorc in Romania din Grecia vor intra in auto-izolare la domiciliu timp de 14 zile, chiar daca sunt asimptomatice.

1. Pasagerii nu au voie să intre în Grecia.
– Acest lucru nu se aplică cetățenilor din Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda (Republica), Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia sau Elveția.
– Aceasta nu se aplică membrilor familiei cetățenilor din Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda (Republica), Italia, Letonia, Liechtenstein , Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia sau Elveția.
– Acest lucru nu se aplică pasagerilor cu pașaport britanic și membrilor familiei lor.
– Acest lucru nu se aplică pasagerilor cu permis de ședere eliberat de Grecia. Nu este acceptat un certificat de cerere de reînnoire a unui permis de ședere eliberat de Grecia.
– Acest lucru nu se aplică pasagerilor cu permis de ședere eliberat de Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Ungaria, Islanda, Irlanda (Republica), Italia, Letonia, Liechtenstein , Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția sau Regatul Unit.
– Aceasta nu se aplică pasagerilor cu viză pe termen lung eliberată de Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda (Republica), Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția sau Regatul Unit.

Acest lucru nu se aplică următorilor pasageri:
a. Profesioniștii din domeniul sănătății și cercetătorii din domeniul sănătății desemnați să sprijine sistemul național de asistență medicală.
b. membrii guvernului, diplomați, personalul organizațiilor internaționale, personalul militar și lucrătorii de ajutor umanitar în exercitarea atribuțiilor lor.
c. pasageri în tranzit.
d. Echipaj de zbor pentru avioane.
e. pasagerii care călătoresc din motive imperative de familie sau de afaceri, cu condiția ca autorizația relevantă să fi fost obținută de ambasada / consulatul Greciei.
2. Pasagerii trebuie să fie izolați pentru o perioadă de 14 zile.
– Acest lucru nu se aplică echipajului aerian.
3. Zborurile din și către Italia, Spania, Turcia și Regatul Unit sunt suspendate.
– Acest lucru nu se aplică zborurilor către cetățenii repatriați și rezidenții Greciei.

Vola.ro este permanent in legatura cu toate companiile aeriene, asa ca primim informatii actualizate despre situatia anularilor sau modificarilor de orar de zbor.
In cazul in care zborul tau sufera orice fel de modificari (anulare sau modificare orar de zbor) , procedura este urmatoarea:
  • Vei fi informat pe email ca zborul tau este anulat (prioritizam informarile in ordinea datei de plecare)
  • Vom face toate demersurile pentru a solicita companiei aeriene rambursarea biletelor emise
  • Dupa ce primim informatii despre optiunile de rambursare oferite de compania aeriana, te vom contacta pe email sau telefonic pentru a iti prezenta optiunile de rambursare (acest proces dureaza mai mult in aceasta perioada, aproximativ 30 de zile).

Vezi aici lista cu zborurile anulate in acest moment.

Este important sa stii ca avem un numar foarte mari de anulari de procesat si solicitari de anulare din partea clientilor nostri, motiv pentru care raspundem cu intarziere la email-uri.
Iti multumim pentru intelegere.