Skip to content

Dacă tocmai ți-ai dat seama că se apropie Crăciunul și nu te-ai gândit încă la idei de cadouri, nu îți face griji. Suntem aici să te salvăm și anul acesta.

Așadar, spune-ne cui vrei să dăruiești cadouri de Crăciun, iar noi îți dăm cele mai bune variante pentru fiecare. De fapt, nici nu este nevoie să ne spui – am făcut noi lista mai jos!

Ghidul Vola.ro pentru cadouri de Crăciun

Cadouri de Crăciun pentru părinți

Vrei să îi răsplătești pentru tot ce au făcut pentru tine și să îi vezi fericiți și relaxați. N-au mai fost de ceva vreme într-o vacanță împreună și poate că e momentul să le faci o surpriză.

Rezervă-le pe Vola.ro un city break relaxant într-un oraș din Europa, în care pot pleca de Revelion sau în ianuarie, ca să fie odihniți și binedispuși încă de la începutul noului an. Și ca să le faci experiența cât mai ușoară, rezervă-le deja locurile în avion și check-in automat – de acolo, ne ocupăm noi.

Cadouri de Crăciun pentru fii și fiice

Dacă ai un copil și vrei ca Moș Crăciun să-i aducă un cadou de neuitat, poți organiza o excursie surpriză într-o destinație potrivită pentru cei mici – ți-am pregătit deja o listă întreagă cu opțiuni excelente, care conține parcuri de distracții și orașe pline de atracții care îi vor impresiona pe copii.

Dacă ai un fiu sau o fiica mai mare, care deja călătorește pe cont propriu, propunerea noastră este să îi faci cadou o experiență de travel pe care și-o dorea de mult timp, dar pe care nu a reușit să o aibă încă. Poate fi vorba despre un curs de surf în Portugalia, un curs de gătit preparate specifice unei țări chiar în destinația respectivă sau orice altă activitate legată de hobby-urile sale. Poți căuta o mulțime de experiențe aici, valabile în nenumărate destinații.

Cadouri de Crăciun pentru iubit(ă)

Sunteți împreună de mulți ani și simți că ai epuizat toate ideile de cadouri posibile? Când nu mai ai inspirație, soluția este simplă – cumperi bilete de avion către Paris și plecați amândoi într-o vacanță scurtă, dar absolut perfectă. V-am pregătit deja un ghid cu lucruri interesante de făcut în Paris, așa că planul e deja făcut!

Iar dacă Parisul nu e chiar genul vostru de destinație, poți să rezervi oricând zboruri către Thailanda, ca să fugiți de frig imediat după Crăciun și să vă relaxați pe o insulă exotică.

Cadouri de Crăciun pentru cel/cea mai bun prieten(ă)

Cadourile sunt reprezentarea recunoștinței pe care o avem față de persoana căreia i le oferim. Când dăruim ceva, o facem pentru bucuria destinatarului. Dar, să recunoaștem că, uneori, un cadou poate fi savurat și de cel care oferă. Ca în acest caz.

Ce poate fi mai valoros pentru prietenul tău cel mai bun dacă nu timp de calitate petrecut cu tine, într-o destinație de vis? Rezervă o vacanță într-un loc nou pentru amândoi – poți alege Barcelona, Londra sau Milano, orașe perfecte pentru distracție și o mulțime de activități.

prieteni in calatorie

Cadouri de Crăciun pentru prietenul sau colegul stresat

Îl chemi la o cafea și vine cu laptopul la el – credea că vrei să lucrați remote împreună. Îi scrii să-l întrebi ce face în weekend și îți răspunde peste câteva ore – era într-un meeting super urgent. Este clar: prietenul tău are nevoie de o pauză.

Dacă vrei să devii prietenul lui preferat, fă-i o favoare și rezervă-i o călătorie în Tenerife – acolo e mereu primăvară, oceanul este întotdeauna aproape, iar peisajul cu palmieri este un cadru care ar face pe oricine să uite de responsabilități și să intre în atmosfera de vacanță.

P.S.: Când îi iei biletele de avion, nu uita să-i adaugi și Vola Trip Protect – pentru liniștea lui mentală. Dacă se întâmplă ceva cu zborul, noi îi găsim rapid o soluție alternativă, ca să-și continue călătoria fără griji.

Cadouri de Crăciun pentru oricine

Fie că vrei să adaugi ceva cadourilor de mai sus sau vrei să cumperi un cadou pentru altă persoană în afară de cele de mai sus, iată câteva cadouri de Crăciun de care se va bucura oricine, mai ales dacă e pasionat de călătorii:

  • Accesorii pentru un zbor mai confortabil – o pernă pentru gât, o baterie externă, dopuri de urechi și mască de somn, o pătură compactă și pufoasă.
  • Accesorii pentru împachetat bagajele eficient – un rucsac care respectă dimensiunile bagajului de cabină, un organizator pentru bijuterii, cuburi pentru organizarea hainelor în bagaj, o borsetă.

Nu în ultimul rând, dacă vrei să oferi cadouri de Crăciun universale, care să bucure pe oricine, noi te așteptăm oricând cu vouchere cadou, valabile pentru rezervarea călătoriilor pe Vola.ro. Tu ne scrii și rezervi voucherul, iar noi ne ocupăm de restul detaliilor – ne luăm rolul de elfi în serios!