Finlanda: restrictii de calatorie

Toate persoanele care se intorc in Romania din Finlanda vor intra in auto-izolare la domiciliu timp de 14 zile, chiar daca sunt asimptomatice.

1. Pasagerii nu au voie să intre în Finlanda.
– Acest lucru nu se aplică cetățenilor din Finlanda.
– Acest lucru nu se aplică membrilor familiei cetățenilor din Finlanda.
– Acest lucru nu se aplică pasagerilor cu permis de ședere eliberat de Finlanda.
– Acest lucru nu se aplică cetățenilor din Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda (Republica), Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia sau Elveția cu domiciliul în Finlanda și membrii familiei lor.
Acest lucru nu se aplică pasagerilor cu pașaport britanic cu reședința în Finlanda și membrilor familiei lor.
– Acest lucru nu se aplică cetățenilor din Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda (Republica), Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia sau Elveția și membrii familiei lor care se întorc prin Finlanda în țara de reședință.
– Acest lucru nu se aplică pasagerilor cu pașaport britanic și membrilor familiei lor care se întorc prin Finlanda în țara de reședință.

Acest lucru nu se aplică rezidenților din Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda (Republica), Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg , Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția sau Regatul Unit care se întorc prin Finlanda în țara de reședință.

Acest lucru nu se aplică următorilor pasageri:
a. Profesioniști / personal de asistență medicală și servicii de salvare, cercetători în domeniul sănătății și profesioniști în îngrijirea vârstnicilor;
b. Personalul de transport și alte persoane de transport în măsura necesară;
c. Lucrătorii, care se bazează pe relația permanentă cu angajații lucrează zilnic într-o altă țară și se întorc în țara de reședință cel puțin o dată pe săptămână, luând în considerare circumstanțele locale și zona naturală de călătorie la locul de muncă;
d. Diplomați, personalul organizațiilor internaționale, personalul militar și lucrătorii de ajutor umanitar în exercitarea funcțiilor lor;
e. Tranzit și întoarcere necesar (retur);
f. Pasagerii care călătoresc din motive familiare imperative;
g. Persoanele care au nevoie de protecție internațională sau din alte motive umanitare;
h. Alte traficuri necesare și justificate. De exemplu, un alt trafic necesar ar fi lucrările de întreținere, care necesită o echipă de întreținere sau o persoană sosită dintr-o altă țară și această lucrare nu poate fi amânată.
2. Cetățenii și rezidenții Finlandei vor fi obligați să se auto-carantineze timp de 14 zile.

 

Vola.ro este permanent in legatura cu toate companiile aeriene, asa ca primim informatii actualizate despre situatia anularilor sau modificarilor de orar de zbor.
In cazul in care zborul tau sufera orice fel de modificari (anulare sau modificare orar de zbor) , procedura este urmatoarea:
  • Vei fi informat pe email ca zborul tau este anulat (prioritizam informarile in ordinea datei de plecare)
  • Vom face toate demersurile pentru a solicita companiei aeriene rambursarea biletelor emise
  • Dupa ce primim informatii despre optiunile de rambursare oferite de compania aeriana, te vom contacta pe email sau telefonic pentru a iti prezenta optiunile de rambursare (acest proces dureaza mai mult in aceasta perioada, aproximativ 30 de zile).

Vezi aici lista cu zborurile anulate in acest moment.

Este important sa stii ca avem un numar foarte mari de anulari de procesat si solicitari de anulare din partea clientilor nostri, motiv pentru care raspundem cu intarziere la email-uri.
Iti multumim pentru intelegere.