Filipine: restrictii de calatorie

Toate persoanele care se intorc in Romania din Filipine vor intra in auto-izolare la domiciliu timp de 14 zile, chiar daca sunt asimptomatice.

1. Pasagerii care au tranzitat sau au fost în China (Republica Populară), Hong Kong (SAR China) sau Macao (SAR China) în ultimele 14 zile nu au voie să intre în Filipine.
– Acest lucru nu se aplică cetățenilor din Filipine. Acestora li se va cere să se auto-izoleze pentru o perioadă de 14 zile de la sosirea lor în Filipine.
– Acest lucru nu se aplică soților sau copiilor cetățenilordin Filipine. Acestora li se va cere să se auto-izoleze pentru o perioadă de 14 zile de la sosirea lor în Filipine.
– Acest lucru nu se aplică rezidenților permanenți din Filipine. Acestora li se va cere să se auto-izoleze pentru o perioadă de 14 zile de la sosirea lor în Filipine.

2. Pasagerii care au tranzitat sau au fost în provincia Gyeongsang de Nord (inclusiv Daegu și Țara Cheongdo) din Coreea (Republica) în ultimele 14 zile nu au voie să intre în Filipine.
– Acest lucru nu se aplică resortisanților din Filipine.
– Acest lucru nu se aplică soților sau copiilor resortisanților din Filipine.
– Acest lucru nu se aplică rezidenților permanenți din Filipine.

3. Pasagerii care au tranzitat sau au fost în Iran sau Italia în ultimele 14 zile trebuie să prezinte un certificat de eliberare medicală sau un certificat de declarație de sănătate, eliberat de autoritatea sanitară în 48 de ore înainte de sosire și să certifice că pasagerul este liber de Coronavirus (COVID-19).
– Acest lucru nu se aplică cetățenilor din Filipine.
– Acest lucru nu se aplică soților sau copiilor cetățenilor din Filipine.
– Acest lucru nu se aplică rezidenților permanenți din Filipine.

4. Pasagerii care au tranzitat sau au fost în Iran sau Italia în ultimele 14 zile, trebuie să urmeze o carantină de 14 zile.

5. Pasagerii din următoarele categorii de vize nu au voie să intre în Filipine:
– Pasageri în cadrul acordurilor de renunțare la viză.
– Pasageri cu vize speciale
– Pasagerii care se încadrează în Ordinul executiv nr. 408, s1960 (EO408);
– Pasageri cu pașaport din Hong Kong (SAR China), pașaport Macao (SAR China), pașapoarte macao-portugheze și britanice naționale de peste mări.
– Deținători de vize pentru imigranți și non-imigranți (adică 13, 9D, 9F, 9G, 47a (2), etc.)
Acest lucru nu se aplică pentru:
– Soții străini și copiii cetățenilor filipinezi (dacă nu călătoresc împreună, trebuie să prezinte dovada căsătoriei sau a filiației).
– Funcționarii guvernului extern și ai organizației internaționale ale căror vize au fost emise de guvernul Filipine.
– Membrii echipajului aerian străin

 

Vola.ro este permanent in legatura cu toate companiile aeriene, asa ca primim informatii actualizate despre situatia anularilor sau modificarilor de orar de zbor.
In cazul in care zborul tau sufera orice fel de modificari (anulare sau modificare orar de zbor) , procedura este urmatoarea:
  • Vei fi informat pe email ca zborul tau este anulat (prioritizam informarile in ordinea datei de plecare)
  • Vom face toate demersurile pentru a solicita companiei aeriene rambursarea biletelor emise
  • Dupa ce primim informatii despre optiunile de rambursare oferite de compania aeriana, te vom contacta pe email sau telefonic pentru a iti prezenta optiunile de rambursare (acest proces dureaza mai mult in aceasta perioada, aproximativ 30 de zile)

Vezi aici lista cu zborurile anulate in acest moment.

Este important sa stii ca avem un numar foarte mari de anulari de procesat si solicitari de anulare din partea clientilor nostri, motiv pentru care raspundem cu intarziere la email-uri.
Iti multumim pentru intelegere.