Destinatii cu restrictii de calatorie impuse de Coronavirus

Din cauza raspandirii Coronavirus, autoritatile din tot mai multe destinatii impun restrictii de calatorie severe. Ca urmare, companiile aeriene au inceput sa anuleze zboruri catre si dinspre destinatiile care se afla in zonele cu transmitere comunitara extinsa, pentru a evita infectarea pasagerilor cu Coronavirus.

Vrem sa te tinem la curent cu aceste informatii, asa ca am pregatit o lista cu destinatiile afectate si cu restrictiile de calatorie aferente fiecareia:

Australia Filipine Polonia
Arabia Saudita Germania Portugalia
Austria Grecia Qatar
Belgia Indonezia Republica Dominicana
Brazilia Iordania Republica Moldova
Canada Iran Rusia
Cehia Irlanda Serbia
Chile Islanda Singapore
China Israel Spania
Cipru Italia St. Marteen
Coreea de Sud Japonia Statele Unite ale Americii
Danemarca Luxemburg Suedia
Ecuador Malaezia Taiwan
Elvetia Marea Britanie Thailanda
Emiratele Arabe Unite Norvegia Turcia
Finlanda Olanda Ungaria
Franta Pakistan

Incepand cu data de 3 Aprilie 2020, toate persoanele asimptomatice care revin in Romania din urmatorele zone vor intra in carantina insitutionalizata timp de 14 zile, in spatii special amenajate, imediat dupa revenirea in tara.

– Austria
– Belgia
– Elvetia
– Franta
– Germania
– Iran
– Italia
– Marea Britanie
– Olanda
– Spania
– SUA
– Turcia

Incepand cu data de 3 Aprilie 2020, toate persoanele asimptomatice care sosesc dintr-o calatorie internationala, din alte tari decat cele de mai sus, vor intra in izolare la domiciliu timp de 14 zile, imediat dupa revenirea in tara.

Vola.ro este permanent in legatura cu toate companiile aeriene, asa ca primim informatii actualizate despre situatia anularilor sau modificarilor de orar de zbor.

 

 

In cazul in care zborul tau sufera orice fel de modificari (anulare sau modificare orar de zbor), procedura este urmatoarea:
  • Vei fi informat pe email ca zborul tau este anulat (prioritizam informarile in ordinea datei de plecare)
  • Vom face toate demersurile pentru a solicita companiei aeriene rambursarea biletelor emise
  • Dupa ce primim informatii despre optiunile de rambursare oferite de compania aeriana, te vom contacta pe email sau telefonic pentru a iti prezenta optiunile de rambursare (acest proces dureaza mai mult in aceasta perioada, aproximativ 30 de zile)
Este important sa stii ca avem un numar foarte mari de anulari de procesat si solicitari de anulare din partea clientilor nostri, motiv pentru care raspundem cu intarziere la email-uri (cel mult 72 de ore). Tratam cu prioritate zborurile cu plecare imediata.

De asemenea, iti recomandam sa consulti cu regularitate website-ul Ministerulul Afacerilor Externe (MAE), pentru a fi la curent cu masurile luate de state in contextul raspandirii infectiei cu coronavirus.

Iti multumim pentru intelegere! Te rugam sa ne contactezi pe chatul de pe website-ul Vola.ro sau direct pe pagina de Facebook Vola.ro.