Skip to content

Vara aceasta, Vola.ro te ajută să trăiești la dolce vita! Campania noastră de vară, Vola La La - Refrenul Călătoriilor Fericite, inspirată de clasicul italian "Sarà perché ti amo" de Ricchi e Poveri, evocă bucuria pură și dolce far niente-ul italian, fiind coloana sonoră perfectă pentru călătorii pline de voie bună, relaxare și peisaje pitorești.

Împreună cu tine, dorim să celebrăm esența călătoriilor fericite, fără griji și stilul de viață relaxat care definește verile mediteraneene. Alătură-te nouă în această călătorie de vis, împărtășește momentele tale din vacanțe și poți câștiga unul din cele 5 vouchere Vola.ro în valoare de 100€.

 
Condiții de Participare
  1. Creează un reel pe Instagram care să surprindă atmosfera dolce far niente, acea stare de relaxare completă specifică vacanțelor de vară. Imaginile și video-urile folosite în reel pot fi din vacanțe anterioare.
  2. Folosește sunetul "Sara Perche Ti Amo" de Ricchi e Poveri din biblioteca de sunete Instagram.
  3. Menționează @Vola.ro în reel-ul tău.
  4. Urmărește contul nostru de Instagram @Vola.ro
  5. Vârsta minimă de participare la concurs este de 18 ani. 

Regulamentul complet poate fi consultat pe https://www.vola.ro/campanii-vola

 
Premii

Participă și ai șansa să câștigi unul dintre cele 5 vouchere de călătorie, în valoare de 100 de euro. Transformă-ți visul de a călători într-o realitate și bucură-te de momente memorabile în locuri minunate. Toate reel-urile înscrise în concurs, ce respectă toate condițiile de participare, vor fi analizate și evaluate pe baza următoarelor criterii: compoziție, originalitate, claritate, rezoluție.

 
Durata concursului

Perioada de înscriere: 10 iulie - 31 iulie.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 1 august pe contul nostru de Instagram și pe această pagină.

 

Întrebări Frecvente (FAQ)

1. Cine poate participa la concurs? Orice persoană care are 18 ani sau mai mult poate participa la campanie.

2. Cum pot participa la concurs? Pentru a participa, trebuie să creezi un reel pe Instagram care să surprindă atmosfera dolce far niente specifică vacanțelor de vară, să folosești sunetul "Sara Perche Ti Amo" de Ricchi e Poveri din biblioteca de sunete Instagram și să menționezi @Vola.ro în reel-ul tău.

3. În ce perioadă pot trimite înscrierile? Reel-urile pot fi înscrise în competiție între 10 iulie și 31 iulie.

4. Care sunt premiile oferite? Se vor acorda 5 vouchere de călătorie, fiecare în valoare de 100 de euro.

5. Când și unde vor fi anunțați câștigătorii? Câștigătorii vor fi anunțați pe 1 august pe contul nostru de Instagram și pe această pagină.

6. Pot trimite mai multe înscrieri? Fiecare participant poate trimite o singură înscriere pentru a avea șanse egale.

7. Ce criterii vor fi folosite pentru a selecta câștigătorii? Câștigătorii vor fi selectați pe baza creativității, originalității și modului în care surprind atmosfera dolce far niente a vacanțelor de vară.

8. Pot folosi alte sunete în reel-ul meu? Pentru ca înscrierea ta să fie considerată validă, trebuie să folosești sunetul "Sara Perche Ti Amo" de Ricchi e Poveri din biblioteca de sunete Instagram.