Skip to content
Actualizat in: 27/11/2023

Distribuie pe:

Încă din noiembrie sau de la începutul lunii decembrie, prin lume încep să aibă loc tot felul de evenimente cu aer festiv, în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă.

Târgurile de Crăciun sunt deja clasice și probabil că ai vizitat câteva în vacanțele tale. Dacă planifici să pleci iar într-o călătorie de iarnă și dacă îți place să participi la concerte și spectacole de Crăciun în Europa, anul acesta ai ocazia de a avea o mulțime de experiențe inedite.

Iată câteva concerte și spectacole de Crăciun în Europa la care poți participa în 2023!

Spărgătorul de Nuci, în Londra

Un spectacol clasic de balet, o tematică de Crăciun și un oraș magic ca Londra – rețeta perfectă pentru o vacanță de neuitat!

Clădirea Coliseum din West End, zonă faimoasă printre pasionații de teatru, este cel mai mare teatru al Londrei, un oraș ce se transformă într-o poveste minunată de sărbători. Te vei bucura de un show iconic, cu peste 100 de dansatori și interpreți, muzica lui Tchaikovsky și o sală de spectacole în adevăratul sens al cuvântului.

Rezervă-ți biletele la spectacol și nu uita de zborurile către Londra, pe care le poți rezerva de pe Vola.ro.

londra craciun

West End Does: Christmas, Londra

Tot Londra, tot West End, dar de această dată un show ceva mai diferit. Acesta deja reprezintă o tradiție în oraș, pentru cei care adoră muzica festivă, cântată de un cor absolut divin, din care fac parte unele dintre cele mai celebre staruri din West End. Evenimentul va avea loc la Cadogan Hall pe 10 decembrie.

Orchestra de Crăciun din Viena

Spectacolele grandioase din preajma Crăciunului au pus Viena pe harta celor care de-abia așteaptă să descopere magia pură a sărbătorilor. Așadar, pe lângă târgurile care vor împânzi tot orașul, vei putea participa și la câteva concerte de-a dreptul minunate.

Poți asculta Orchestra de la Schoenbrunn chiar în Ajun, interpretând muzica lui Strauss și Mozart, alături de soprane și dansatori în costume tematice. În Viena se vor întâmpla o mulțime de spectacole, pe care le poți vedea aici – sfatul nostru este să-ți cumperi biletele cât mai repede, până nu vor fi sold out, ca în fiecare an.

Concerte la lumina lumânărilor în Paris

Parisul este fermecător în orice sezon, însă perioada sărbătorilor de iarnă vine la pachet cu evenimente de neratat. Unele dintre ele sunt concertele intime, de muzică live, la lumina lumânărilor, în locuri elegante din capitala Franței.

De exemplu, te poți bucura de o atmosferă magică la un concert de muzică clasică, muzică de sărbătoare sau chiar spectacole cu tematici precum Coldplay, Taylor Swift, Louis Armstrong sau Queen. Orice ai alege, un lucru este sigur: nu vei uita niciodată o asemenea experiență!

Poți verifica programul concertelor aici, iar apoi poți rezerva bilete de avion spre Paris pe site-ul nostru.

Concerte festive în Oslo

Vrei să-ți petreci vacanța de iarnă într-un loc în care acest anotimp chiar se simte 100%? Atunci, Oslo poate fi destinația potrivită. Capitala nordică devine ideală pentru a te bucura de sărbători, atât vizitând obiectivele turistice, cât și bucurându-te de spectacole și concerte inedite.

Iată câteva idei: un concert de colinde în Catedrala din Oslo, un concert festiv la Teatrul Național sau unul ținut de un cor norvegian format doar din femei. Poți vedea toate evenimentele de sărbători aici și îți poți rezerva locurile online.

Iar după ce ai ales spectacolul, nu uita să-ți cumperi bilete de avion către Oslo.

Acestea sunt doar câteva dintre nenumăratele concerte și spectacole de Crăciun în Europa, însă poți găsi ceva interesant în orice destinație dorești. Noi îți punem spune ce destinație ți se potrivește în funcție de stilul de a călători, îți dăm idei de city break-uri de iarnă și îți spunem care sunt cele mai Instagramabile locuri din Viena, de sărbători. Iar dacă ai nevoie de mai mult ajutor, îți stăm la dispoziție 24/7!