China: Restrictii de calatorie

Toate persoanele care se intorc in Romania din China vor intra in auto-izolare la domiciliu timp de 14 zile, chiar daca sunt asimptomatice.

Incepand cu ora locala 00:00, 28 martie 2020, este interzisa intrarea in China a tuturor cetatenilor straini cu vize valabile la acest moment, indiferent de vizele detinute. Masura nu se aplica:

– cetatenilor din China (Republica Populara).
– pasagerilor cu viza diplomatica, de serviciu, amabilitate sau C.
– pasagerilor cu viza eliberata dupa 28 martie 2020.

Cetatenii straini care vin in China cu scopul de a efectua activitati stiintifice, economice, tehnologice sau de comert pot aplica pentru viza la Ambasadele si Consulatele Chinei.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi masuri luate de state in contextul raspandirii infectiei cu coronavirus, iti recomandam sa consulti cu regularitate website-ul Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Vola.ro este permanent in legatura cu toate companiile aeriene, asa ca primim informatii actualizate despre situatia anularilor sau modificarilor de orar de zbor.
In cazul in care zborul tau sufera orice fel de modificari (anulare sau modificare orar de zbor) , procedura este urmatoarea:
  • Vei fi informat pe email ca zborul tau este anulat (prioritizam informarile in ordinea datei de plecare)
  • Vom face toate demersurile pentru a solicita companiei aeriene rambursarea biletelor emise
  • Dupa ce primim informatii despre optiunile de rambursare oferite de compania aeriana, te vom contacta pe email sau telefonic pentru a iti prezenta optiunile de rambursare (acest proces dureaza mai mult in aceasta perioada, aproximativ 30 de zile).

Vezi aici lista cu zborurile anulate in acest moment.

Este important sa stii ca avem un numar foarte mari de anulari de procesat si solicitari de anulare din partea clientilor nostri, motiv pentru care raspundem cu intarziere la email-uri.
Iti multumim pentru intelegere.