Skip to content

Cum crezi că se îmbină una dintre cele mai cunoscute meme de pe internetul românesc cu o campanie marca Vola.ro și 5 to go? Îți zicem noi: perfect!

Dacă nu ai avut spor la cafeluță până acum, oricât ți-au dorit prietenii tăi sau mătușile tale sau orice altă cunoștință de pe Facebook sau WhatsApp sau Instagram, facem noi din acest spor un motiv de zbor! Nu numai că o să ai o zi frumoasă, “binecuvântată” și binemeritată atunci când o să îți bei cafeaua, dar vei și câștiga - chiar garantat - un motiv de călătorie!

Este foarte simplu:

Lista locațiilor 5 to go o poți găsi aici.

Un lucru de luat aminte pentru cei care vor să bea și cafea și vor să și câștige mai multe coduri de reducere din partea noastră: se poate revendica un cod de voucher cu o singură adresă de email, neputând fi posibile revendicări multiple. Știm că poți bea mai multe cafele, dar doar un singur cod poate fi revendicat. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici. 

Nici nu știm cât de vechi sunt pozele cu “Spor la cafeluță!” și de când au apărut ele pe rețelele sociale. Poate că prima dată le-am primit mirați de la o mătușă, unchi sau cunoștință din bloc, ne-am simțit bine văzând florile acelea înghesuite pe o măsuță, lângă ceașca de cafea (după cum vezi în exemplul de mai sus). Poate că unii dintre noi am dat mai departe aceste poze. Cert e că, pas cu pas, aceste vizualuri au căpătat amploare și acum au ajuns într-un trend pe care chiar nu îl mai putem controla! Așa că de ce să nu facem și o campanie cu această temă?

Atunci când prietenii de la 5 to go ne-au propus un parteneriat, cred că putem fi sinceri că primul gând care ne-a trecut prin cap chiar acesta a fost. Să folosim această “senzație de internet” în așa fel încât să fim și haioși, dar să ne și transmitem mesajul. Pentru că e vorba atât de cafea, dar și de premii garantate din partea Vola.ro.

Ce putem noi să zicem acum la finalul acestui articol de blog este că abia așteptăm ca tu chiar să ai spor la cafea și zile frumoase de călătorie de acum încolo, alături de Vola.ro și 5 to go!