Skip to content

Dacă ar trebui să definim pandemia printr-un singur cuvânt, probabil că acela ar fi „stres”. Cel mai probabil, și tu încerci să te relaxezi treptat în diferite feluri, pentru a te detensiona măcar puțin câte puțin, după un an dificil din toate punctele de vedere.

Iar dacă ești aici, înseamnă că de-abia aștepți să călătorești din nou și să simți bucuria unică adusă de o vacanță mai mult decât binemeritată. Nu te mai ținem mult de vorbă, căci știm că ești nerăbdător.

Iată 5 destinații de vacanță pentru 2021, perfecte pentru a te elibera de stres!

1. Hydra, Grecia

Chiar dacă nu este la fel de celebră precum Corfu, Zakynthos sau alte insule grecești, Hydra are o frumusețe captivantă și un farmec aparte.

Ea este capitala Insulelor Saronice, iar ce o face specială este faptul că aici nu există mașini sau alte vehicule în afară de bărci, iahturi și taxi-uri pe apă. În plus, nu a fost descoperită încă de valurile de turiști.

Așadar, este cadrul perfect în care să te relaxezi complet în această vară. Dacă vrei să ajungi pe insula Hydra, zboară spre Atena, apoi ia feribotul sau închiriază o barcă. Poți rezerva o ambarcațiune pe Vola.ro, cu doar câteva click-uri.

2. Tenerife, Spania

Poate că atunci când auzi Tenerife, te gândești instantaneu la petreceri și muzică la volum maxim. Cu toate acestea, insula are de oferit mult mai multe lucruri.

Tenerife Spania

Poți sta la plajă cât e ziua de lungă, te poți plimba la umbra palmierilor sau te poți aventura spre vulcanul Teide. Dacă vrei să te relaxezi complet, pleacă în drumeții pe insulă și pierde-te în natura locală.

3. Porto, Portugalia

Dacă vrei relaxare și răsfăț suprem, nu poți da greș cu Portugalia. Oriunde ai merge, vei găsi apusuri divine, priveliști superbe, mâncare delicioasă și oameni primitori, care te vor face să te simți ca acasă.

Dacă nu ai văzut deja Lisabona, poți începe cu ea, însă astăzi îți recomandăm să zbori spre Porto, al doilea cel mai mare oraș al țării și o destinație excelentă pentru a scăpa de stres. Fructe de mare proaspete, străduțe pietruite, pasteis de nata, apusuri aurii peste clădirile superbe, vin de Porto și cazare cu vedere la ocean. Ce îți poți dori mai mult?

4. Puglia, Italia

Cu siguranță, Roma, Milano sau Veneția sunt absolut încântătoare, însă aglomerația și agitația specifică acestora nu este chiar cea mai bună idee atunci când cauți relaxarea supremă.

Dacă vrei să te răsfeți cu un concediu excelent, zboară spre Bari și explorează încet zona Puglia. Admiră stâncile lovite de valuri în Polignano a Mare, plimbă-te printre căsuțele trulli în Alberobello și, cel mai important, bucură-te de atmosfera relaxată și de vibe-ul unic al italienilor.

Dacă alegi această zona ca destinație de vacanță pentru 2021, citește ghidul nostru pentru sudul Italiei.

5. Insulele Maldive

În cazul în care vrei să pleci cât mai departe de casă în această vară, pentru a simți din plin că ești liber să călătorești, Insulele Maldive pot fi o idee foarte bună.

Parcă această destinație a fost special concepută pentru cei care vor să scape de stres și să uite de orice grijă, măcar pentru o săptămână.

Așadar, dacă te tentează această idee, ia-ți bilete de avion către Maldive, inspiră adânc și pregătește-te să detensionezi fiecare părticică din tine.

În final, orice ai alege dintre toate aceste destinații de vacanță pentru 2021, nu uita să iei cu tine asigurările Vola Medical și Vola Rambursabil, pentru a călători relaxat și în siguranță!